top of page

Over ons

Even voorstellen:

 Mijn naam is Wilma van der Linden

Na lange tijd op een podologiepraktijk te hebben gewerkt heb ik vervolgens,de opleiding Pedicure en aansluitende de opleiding tot Medisch pedicure met succes gevolgd. Met specialisatie bijscholingen zoals Oncologie, Reuma, Diabeet en bijzondere verrichtingen waaronder nagel reparatie/regulatie, nagel beugels.

Bij PediCure Praktijk Puttershoek kon ik mij, in een professionele omgeving, verder specialiseren en werk ik op deze locatie inmiddels al weer enkele jaren als Medisch Pedicure. 


Het adres voor professionele voetzorg!.


Wij zijn gevestigd in het voormalig Groene Kruisgebouw, Kastanjelaan 2, alwaar wij thans beschikken over een ruime comfortabele behandelkamer, voorzien van de modernste apparatuur; alsmede een aangename wachtruimte en receptie.

Alle ruimtes bevinden zich op de beganegrond.

Er is voldoende parkeerruimte en een bushalte voor de deur.

Het Voetzorg Centrum trekt ook veel bezoekers uit omliggende gemeentes zoals Maasdam, Westmaas, Mijnsheerenland, Heinenoord, Strijen, Klaaswaal,

'sGravendeel en de verdere Hoeksche Waard.

Door de bewezen expertise in het oplossen van hardnekkige voetklachten is onze klantenkring inmiddels ook tot ver buiten de regio uitgebreid. *Praktijkadres: Kastanjelaan 2

3297BB Puttershoek

Tel. 078 647 48 24

  Openingstijden

Ma,Di,Wo,Do.      9.00 -17.00 uur

  Afwijkende tijden op aanvraag

  Uitsluitend op afspraak


* Komende vanaf de provincialeweg, bij de rotonde Maasdam: de afslag

Puttershoek nemen.

U komt dan op de Sportlaan.

De Kastanjelaan ligt in het verlengde van de Sportlaan.

bottom of page